RYL Barendrecht

 

Klaar voor Reset! Your Life, de grootste herstart van je leven!

Als vroeger je computer vastliep, drukte je de resetknop in om het besturingssysteem opnieuw te starten. Reset! Your Life is eigenlijk ook zo’n knop. Een knop waarmee je je eigen besturingssysteem kunt herstarten om op een gezonde manier gewicht te verliezen.

Reset! Your Life kan jouw gewicht, jouw fysieke en mentale gezondheid, jouw levensgeluk positief veranderen. Laat jouw BMI een getal van 30 of hoger zien? Wil je dat voor de rest van je leven veranderen? En ben je bereid je daar met hart en ziel voor in te zetten? Te beginnen met een jaar lang intensief en onder deskundige begeleiding in groepsverband werken aan food, body en mind? Ben je klaar met al die afvalprogramma’s die uiteindelijk tot niets leiden? Dan ben jij klaar voor Reset! Your Life, voor de grootste herstart van je leven.

Informatieavond

De informatieavond vindt plaats op donderdag 28 mei van 19:30 – 21:00, waar iedereen die geïnteresseerd is, geheel vrijblijvend kan komen luisteren naar de inhoud van het Reset! programma en kan komen kennis maken met ons Reset! team.

Tijdstip: donderdag 28 mei van 19:30 – 21:00

Plaats: Wellnesselande Barendrecht, Bijdorp-Zuid 1, 2992 LD Barendrecht 

Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via ons e-mail adres info@resetyourlife.eu . We zullen je zo snel mogelijk proberen te antwoorden.

Je bent van harte welkom!

Direct alle informatie of een afspraak?

Kun je niet langer wachten en wil je direct alle informatie hebben? Ga dan naar deze pagina.

Wil je graag aanwezig zijn op de informatieavond, vul dan onderstaand formulier in en je bent verzekerd van een plaatsje bij de informatieavond. We sturen je direct ook een bevestiging.

[Formstack id=1366364 viewkey=rpomNQa1cb&ik_kom_naar=Informatie avond Barendrecht do 28 mei om 19:00]

Share

Share This